Triple chokolade brownies

Ingredienser

185 g smør, smeltet
185 g god, mørk chokolade, smeltet
3 æg
3,5 dl sukker
et nip salt
1 tsk. vaniljeekstrakt
1,5 dl mel
1,5 dl kakao
2 dl hvid chokolade, hakket
2 dl lys chokolade, hakket

Fremgangsmåde

Stil ovnen på 180 grader.
Smelt smørret og den mørke chokolade ved svag varme i en kasserolle. Rør det sammen til en smidig creme, og lad den køle af.
Pisk sukker og æg lyst og luftigt med en el-mikser og vend så vaniljeekstrakt og den afkølede chokolademasse i med lette tag.
Sigt mel , salt og kakao i massen og vend det forsigtigt sammen.
Tilsæt den hakkede chokolade og vend det i.
Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
Bages i 35-40 minutter og lad kagen køle af, inden den skæres i firkanter.